0,00 

POLITIKA ZASEBNOSTI

UVODOMA

J in P: pomeni družbo J in P d.o.o., s sedežem na Ljubljanski cesti 4A, Ivančna Gorica, Slovenija.

J in P obdeluje osebne podatke v skladu z načelom zakonitosti - 5. člen Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov - Uredba EU 2016/679.

Ta politika zasebnosti velja za katero koli J in P-jevo spletno mesto in v povezavi s kinetično tehnologijo in na njej temelječih izdelkih, za spletne obrazce ali prenos (download), ne glede na to, kako do njih dostopate ali jih uporabljate, vključno z mobilnimi napravami.

J in P lahko kadar koli spremeni to politiko zasebnosti z objavo spremenjene različice na tej strani, vključno z datumom začetka veljavnosti spremenjene različice. Trenutna različica politike zasebnosti velja od 4. oktobra 2020.

Osebni podatek: pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom; določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti.

Obdelava: pomeni kakršen koli dejanje ali niz dejanj, ki se izvajajo v zvezi z osebnimi podatki ali nizi osebnih podatkov.

Upravljavec osebnih podatkov: upravljavec osebnih podatkov je J in P.

(NE) OSEBNI PODATKI

Ob vstopu na J in P internetne strani se podatki o dostopajoči napravi in nekateri drugi podatki (IP naslov, datum in čas obiska) pridobivajo samodejno. Ti podatki so anonimni in zato ne gre za osebne podatke.

J in P osebne podatke obdeluje z vašim soglasjem, tako da nam jih pošlje preko izpolnjenega obrazca. V takem primeru lahko J v P zbira naslednje osebne podatke:

 • ime;
 • priimek;
 • elektronski naslov;
 • telefonska številka
 • domači naslov.

J in P potrebuje te informacije, za izpolnitev vaših nakupnih naročil, za boljše razumevanje vaših potreb in za zagotovitev odgovorov na prejeta vprašanja in/ali komentarje. J in P lahko občasno pošlje promocijska e-poštna sporočila o novih izdelkih in posebnih ponudbah ali druge informacije, za katere meni, da bi vas lahko zanimale, na elektronski naslov, ki ste ga navedli.

J in P spoštuje vašo pravico do dostopa, popravka, zahteve za izbris ali zahteve za omejitev uporabe vaših osebnih podatkov. J in P prav tako izvaja ukrepe, s katerimi zagotavlja, da so zbrani podatki točni in posodobljeni.

 • Pravico imate vedeti, s katerimi vašimi osebnimi podatki razpolaga družba J in P;
 • J in P vam bo na zahtevo in brezplačno posredoval kopijo vaših osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki;
 • Če so vaši osebni podatki nepravilni ali nepopolni, lahko od J in P -a zahtevate, da jih posodobi (popravek netočnih osebnih podatkov);
 • Pravico imate, da nasprotujete obdelavi vaših osebnih podatkov, ki jo izvaja J in P;
 • Pravico imate do preklica svojega soglasja (če je soglasje pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov) kadar koli, brez stroškov in brez navedbe razlogov. Pošljite elektronsko sporočilo na naslov: info@kinetic-reactor.si
 • Na nas se lahko obrnete tudi za izbris vaših osebnih podatkov (pravica do pozabe).

S preklicem vašega soglasja (peta alinea) J v P ne sme več uporabljati vaših osebnih podatkov in jih bo izbrisal.

Vaši osebni podatki se obdelujejo in varujejo v EU in ne bodo preneseni v nobeno tretjo državo zunaj Evropske Unije.

OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

J in P hrani vaše osebne podatke tako dolgo, kolikor je potrebno za zagotavljanje storitev, vendar ne dlje kot 5 let od podaje vašega soglasja, ki se lahko občasno posodobi.

VPRAŠANJA IN PRITOŽBE

Za morebitna vprašanja ali pritožbe v zvezi z obdelavo podatkov se lahko obrnete na J in P d.o.o., Ljubljanska cesta 4A, Ivančna Gorica, E- mail: info@kinetic-reactor.si

PIŠKOTKI

Ob obisku spletnega mesta J in P se lahko v vaš računalnik ali digitalno napravo shrani piškotek. Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljenje za namestitev v trdi disk vašega računalnika. Piškotki delujejo tako, da vašemu brskalniku ali napravi dodelijo enolično številko. Ko podate svoje soglasje, se datoteka doda in piškotek pomaga pri analizi spletnega prometa ali pa nas obvesti, kdaj obiščete določeno stran. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam, da vas individualizirajo. Spletna aplikacija lahko svoje delovanje prilagaja vašim potrebam, preferencam in temu, kar vam je všeč oziroma česa ne marate, z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših preferencah.

Piškotek nam v nobenem primeru ne omogoči dostopa do vašega računalnika ali kakršnih koli informacij o vas, razen tistih podatkov, za katere ste se odločili deliti z nami. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da zavrne piškotke, če vam je tako ljubše. S tem morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh prednosti spletnega mesta.

Družba J in P lahko uporablja naslednje piškotke:

VSAKA KAPLJICA
JE POMEMBNA

Kinetic Reactor ™ in Kinetic Technology ™ sta patentirani izdelki in tehnologije J in P doo podjetja na področju gospodinjske rabe in na področju iztočnih mest.
©2022 J v p d.o.o. Vse pravice pridržane.

SEDEŽ

gospodinjsko
J in P d.o.o.
Ljubljanska cesta 4a,
1295 Ivančna Gorica
Slovenija - EU

DDV/VAT: SI6009903
IBAN: SI56 6100 0000 7019 849

STIK

+386 (0) 31 528 515
info@kinetic-reactor.com
Dostavljamo preko