0,00 

SPLOŠNI POGOJI DRUŽBE J in P d.o.o PRI SPLETNEM NAKUPOVANJU

UVODOMA

Splošni pogoji družbe J In P d.o.o pri spletnem nakupovanju (v nadaljevanju: Splošni pogoji) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov – uredba EU 2016/679 (GDPR) ter Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS).

S spletnimi nakupi upravlja družba družbo J in P d.o.o., s sedežem na Ljubljanski cesti 4A, Ivančna Gorica, Slovenija (v nadaljevanju: J in P).

Splošni pogoji določajo način, pogoje in delovanje spletnih nakupov, pravice in obveznosti uporabnika in J in P ter urejajo poslovni odnos med J in P in kupcem.

Kupca zavezujejo Splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na Splošne pogoje in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Z registracijo oz. s prijavo na spletni strani: www.kinetic-reactor.si (v nadaljevanju: spletne strani) uporabnik potrjuje, da je prebral Splošne pogoje, se z njimi strinja in jih sprejema v celoti. Določeni deli Splošnih pogojev so namenjeni tudi neprijavljenim obiskovalcem, zato slednjim priporočamo seznanitev s Splošnimi pogoji in politiko zasebnosti.

IZDELKI J in P NA VOLJO PRI SPLETNEM NAKUPOVANJU

Vsi izdelki v prodajnem portfelju J in P temeljijo na kinetični tehnologiji. Kinetična tehnologija je J in P – jeva mednarodno patentno zaščitena tehnologija naravne obdelave vode, s številnimi in znanstveno podprtimi pozitivnimi učinki na tako obdelano vode.

Izdelki se lahko prodajajo posamično ali skupaj še z drugimi izdelki in po cenah, kot je objavljeno na spletni strani, v času izvršenega vsakokratnega uporabnikovega spletnega nakupa. Določanje cenovne politike (redne cene, akcije, popusti…) in posamična ali skupna prodaja izdelkov, je v izključni pristojnosti J in P.

SPLETNI NAKUP

Prodajna pogodba med J in P in kupcem, je ob spletnem nakupu sklenjena v trenutku, ko J in P kupcu pošlje elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za J in P kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot jih le-ta navede ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

NAČINI PLAČILA

Plačilo izbranega izdelka pri spletnem nakupu je mogoče:

  • Ob prevzemu izdelka (po povzetju);
  • Prek PayPal spletne finančne storitve;
  • Plačilo na transakcijski račun J in P.

RAČUN

J in P ob dostavi naročenih izdelkov kupcu pošlje tudi račun in sicer na elektronski naslov kupca.

V primeru plačila po povzetju, prejme kupec natisnjen račun za nakupljene izdelke ob njihovem prevzemu. Kupec prejme račun za vsako ločeno naročilo posebej.

Na računu sta razčlenjena cena, vsakokrat veljavni davek na dodano vrednost in vsi drugi morebitni stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost svojih podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podani ugovori glede pravilnosti izdanih računov, se ne upoštevajo.

KODA ZA POPUST

Koda za popust lahko prinaša različne ugodnosti pri spletnem nakupu in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust lahko uporabnik pridobi na promocijah, akcijah ali ponovnih/večkratnih nakupih, na način in pod pogoji kot to izhaja iz vsakokratne določene aktivnosti za pridobitev kode za popust

PRAVICA DO ODSTOPA POTROŠNIKA OD POGODBE IN/ALI VRAČILO IZDELKA

Potrošnik (navedeno velja za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema kateregakoli izdelka prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti naslednji dan od dneva prevzema izdelka.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@kinetic-reactor.si

Ne glede na določila prvih treh odstavkov tega poglavja, ki imajo zakonsko podlago, J in P omogoča vsem svojim kupcem, da kupljeni izdelek, brez navedbe razloga vrnejo v roku 30 dni (šteto naslednji dan od dneva prevzema izdelka).

V primeru odstopa od pogodbe in/ali vračila izdelka mora uporabnik, kupljeni izdelek vrniti ali po pošti na naslov J in P d.o.o., Ljubljanska cesta 4A, Ivančna Gorica, Slovenija ali pa ga osebno prinese na navedeni naslov.

Uporabnik mora izdelek vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe ali uporabnika pri vračilu izdelka, je strošek vračila izdelka (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko ali paket). Izdelek je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe ali 40 dneh v primeru vračila izdelka.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 5 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe ali prejetega vrnjenega izdelka. J in P vrne prejeta plačila uporabniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil uporabnik pri spletnem nakupu.

Pri odstopu od pogodbe ali pri vračili izdelka, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Uporabniku se vrne le dejansko vplačani znesek.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

J in P obdeluje osebne podatke skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Splošno uredbe o varstvu osebnih podatkov – uredba EU 2016/679 (GDPR) in politiko zasebnosti, ki je dosegljiva na naslednji povezavi: politika zasebnosti

OMEJITEV ODGOVORNOSTI ZA VSEBINO SPLETNIH STRANI

J in P ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. J in P mnenja pred objavo pregleda in zavrne objavo tistih, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva.

PRITOŽBE IN SPORI TER PRISTOJNOST SODIŠČA

J in P – jevo poslovanje temelji na dolgoročnem sodelovanju s svojimi kupci in njihovem zadovoljstvu, zato si J in P prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru nezadovoljstva ali težav z izdelkom lahko kupec pokliče na telefonsko številko 031 528 515 ali pa odda pritožbo na elektronski poštni naslov: info@kinetic-reactor.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Skladno z zakonskimi določili (Zakon o izvensodnem reševanju potrošniških sporov) J in P omogoča reševanje tovrstnih sporov na način, da uporabnik izbere izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov. Seznam izvajalcev izvensodnega reševanja potrošniških sporov je dosegljiv na naslednji povezavi: https://podatki.gov.si/dataset/register-izvajalcev-izvensodnega-resevanja-potrosniskih-sporov

Za Splošne pogoje in vsa razmerja iz naslova spletnih nakupov se uporablja pravo Republike Slovenije. Za reševanje sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV

Ta različica Splošnih pogojev velja od dne 10.10.2022 dalje.

VSAKA KAPLJICA
JE POMEMBNA

Kinetic Reactor ™ in Kinetic Technology ™ sta patentirani izdelki in tehnologije J in P doo podjetja na področju gospodinjske rabe in na področju iztočnih mest.
©2022 J v p d.o.o. Vse pravice pridržane.

SEDEŽ

gospodinjsko
J in P d.o.o.
Ljubljanska cesta 4a,
1295 Ivančna Gorica
Slovenija - EU

DDV/VAT: SI60099038
IBAN: SI56 6100 0000 7019 849

STIK

+386 (0) 31 528 515
info@kinetic-reactor.com
Dostavljamo preko